Perfect Care

,

Cat Litter Mix Tofu & Bentonite 14L

Κωδικός προϊόντος: 90572 Κατηγορίες: ,

Το υλικό της άμμου γάτας Tofu Mix, προέρχεται από σπόρους φασολιών, τα οποία διαθέτουν εξαιρετική εξάλειψη των οσμών. Είναι βιοδιασπώμενο και μπορεί να απορριφθεί στη τουαλέτα. Παράλληλα, είναι ακίνδυνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Είναι μη τοξικό και ακίνδυνο για το περιβάλλον. Μπορεί να διατηρήσει τον αέρα καθαρό προσφέροντας τόσο σε εσάς όσο και στη γάτα σας χαρούμενη διάθεση και φρέσκια ατμόσφαιρα.

Η άμμος υγιεινής Tofu Mix, μπορεί να απορροφήσει αποτελεσματικά την υγρασία γρήγορα, διατηρώντας τον περιβάλλοντα χώρο στεγνό, καθαρό και αντιβακτηριδιακό. Συλλέγεται εύκολα χάρη στην υψηλή συγκόλληση που διαθέτει.

Χωρίς άρωμα.

Περιέχει μίγμα 70% Tofu και 30% Μπετονίτη.

100% βιοδιασπώμενο.

100% Χωρίς σκόνη.

Με φυσικές πρώτες ύλες.

Ελέγχει τις οσμές.

Διαθέτει γρήγορη συγκόλληση κόκκων.

Φυσικά ελαφριά.

Λευκού χρώματος.

Συσκευασία: 14L σε 2 σακούλες των 7L.

 

Οδηγίες χρήσης:
Γεμίστε το δίσκο με την άμμο γάτας Perfect Care Tofu σε βάθος 5-7cm. Μαζεύετε τα απορρίμματα καθημερινά. Τα απορρίμματα μπορούν να απορριφθούν με ασφάλεια στην τουαλέτα. Προσθέστε επιπλέον άμμο για να διατηρήσετε το επιθυμητό βάθος.

Εύκολη μετάβαση:
Ορισμένες γάτες προτιμούν η μετάβαση να γίνεται ομαλά. Ξεκινήστε προσθέτοντας την άμμο Perfect Care Tofu μόνο στο ένα τρίτο του δοχείου. Όταν η γάτα σας εξοικειωθεί με την αλλαγή, αντικαταστήστε τα δύο τρίτα. Τέλος, κάντε αλλαγή 100% στην άμμο υγιεινής Perfect Care Tofu.

Προσοχή: Κρατήστε τη συσκευασία μακριά από παιδιά για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ασφυξίας. 2. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά την απόρριψη των απορριμμάτων γάτας.
Υπενθύμιση για έγκυες γυναίκες και άτομα με κατασταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα: Τα κόπρανα της γάτας, είναι γνωστό ότι μερικές φορές μπορούν να φιλοξενούν παράσιτα που είναι πιθανό να προκαλέσουν τοξοπλασμάτωση. 3. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Κλείστε τη συσκευασία μετά από κάθε χρήση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο