Perfect Care

Αντιπαρασιτικά – Απωθητικά περιλαίμια και Spray, όσα πρέπει να γνωρίζετε

Καθώς η θερμοκρασία του περιβάλλοντος ανεβαίνει, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη των παράσιτων όπως τσιμπούρια, ψύλλοι, κουνούπια και σκνίπες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνονται ακολούθως και οι ανάγκες προστασίας του αγαπημένου σας φίλου. Η Perfect Care, για αυτό το σκοπό, έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά προστασίας αποτελούμενη από φυτικά απωθητικά περιλαίμια και Spray, τα οποία υπόσχονται να θωρακίσουν αποτελεσματικά το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Τα φυτικά απωθητικά περιλαίμια της Perfect Care, προστατεύουν από ψύλλους, τσιμπούρια, ακάρεα, σκνίπες, κουνούπια και μύγες ενώ δεν επηρεάζονται από το νερό. Η εφαρμογή είναι απλή καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εφαρμόσετε το περιλαίμιο γύρω από το λαιμό του ζώου χωρίς να το σφίξετε, ενώ το κομμάτι που περισσεύει από την αγκράφα μπορείτε να το κόψετε.

Για επιπλέον προστασία, η Perfect Care διαθέτει στη συλλογή της απωθητικά Spray, που προφυλάσσουν το σκύλο και τη γάτα από όλα τα εξωπαράσιτα, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν προληπτικά για την απομάκρυνση όλων των ειδών εξωπαρασίτων, καθόλη την διάρκεια του έτους. Εφαρμόζονται με ψεκασμό σε όλο το σώμα του ζώου, το τρίχωμα και τα ακάλυπτα μέρη του σώματος του (κάτω από τα αυτιά, την κοιλιά και τα πέλματα). Για βέλτιστη απορρόφηση, συνίσταται τοπικό μασάζ και ιδιαίτερα στη βάση της τρίχας. Μπορείτε να εφαρμόζετε καθημερινά πριν τη βόλτα με έμφαση τους μήνες έξαρσης των εξωπαρασίτων. Ακόμη, μπορείτε να εφαρμόσετε τα Spray στον περιβάλλοντα χώρο του κατοικίδιου (crate, κρεβάτι κλπ) για επιπρόσθετη προστασία και θωράκιση.

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη σειρά προστασίας Perfect Care στα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Ολοκληρωμένη απωθητική προστασία που διαρκεί, με την εγγύηση της Perfect Care και την υπογραφή της Perfect Pet.

Μετάβαση στο περιεχόμενο